Vil du kontaktes?

skriv til os her til højre, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Eller RING TIL OS: 3696 5110

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig hele vejen til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder personlige Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut. 
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

Betaling & Finansiering

Finansiering af din tandbehandling i udlandet! 
Har du behov for f.eks. tandkroner, 3-leds broer, tandimplantater, tandproteser og andre større behandlinger, kan det lade sig gøre at låne op til 40.000 kr.

 
betaling_tandlaege_polen
 
 

Betaling

Du betaler ingenting til TandRabatten, men kun direkte til hotel, tandlæge og i bussen hvis du bliver hentet. Således har du selv styr på hvor dine penge ender.

På tandklinikken i polen

Efter undersøgelse og akcepteret behandlingsplan ønsker klinikken at 80% af den forventede samlede udgift for din tandbehandling betales! Resten afregnes på sidste dag på tandklinikken i Polen.

Skal du afsted flere gange til tandlægen i Polen for at få dine tænder ordnet, gælder det samme. Du betaler altså ikke noget for fremtidige besøg.


Betaling på klinikken er meget nemt, du kan betale på disse måder:

  • Kort (VISA, MasterCard m.m.)

  • Bankoverførsel (til tandklinikkens polske konto - tager min. 3 dage og kan kun gøres hvis der er god tid til dette så beløbet er modtaget inden hjemrejse!)

  • eller kontant enten i Polske Zloty eller Euro

Betaler du med Visa eller Mastercard hos tandlægen i udlandet, skal du påregne et bank gebyr på 2%. Betaler du med kontanter vil du derfor spare kort gebyret. 

(Tilskuddet fra den offentlige sygesikring og evt. fra den private sygeforsikringen danmark får du udbetalt, når du er kommet hjem igen). Klik her for mere info om dette

VIGTIGT!
Der er en grænse for hvor mange penge du kan trække på dit kort pr. døgn og pr. måned, så spørg i din bank inden tandbehandling i
 Polen, så der ikke er nogen overraskelser.

På Hotellet

Hotellet betaler du direkte. De tager alle gængse betalingskort.

I bussen hvis du ønsker dør til dør service

Ønsker du vores Dør til Dør Tandlæge Service med afhentning hjemmefra, booker vi tandlægerejsen for dig hos busselskabet, og du betaler kontant i bussen når du bliver hentet.

Udrejse: Mandag, Onsdag, Fredag og Lørdag.
Hjemrejse: Tirsdag, Torsdag, Fredag og Søndag.

Læs mere her Klik her

TANDFINANSIERING

Finansiering af din tandbehandling i udlandet! 
Tandrabatten kan i samarbejde med Kliklån tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af din tandbehandling i udlandet. Dette er specielt aktuelt for dem der ønsker billige tandimplantater i Polen.

Har du behov for f.eks. tandkroner3-leds broertandimplantatertandproteser og andre større behandlinger, kan det lade sig gøre at låne op til 40.000 kr. Du vælger selv, hvor længe kontoen skal løbe - fra 24 til 72 måneder. 

Du får svar allerede inden for 1 time, efter du har udfyldt og sendt låneansøgningen. Du kan underskrive låneaftalen med NemID, og du får pengene ind på din konto samme dag eller senest dagen efter, lånet godkendes.

Du kan ansøge om Kviklån, og læse mere om mulighederne - klik her