Fuld bedøvelse/ narkose ved tandbehandling

Fuld bedøvelse/ narkose ved tandbehandling

Vi løser dine tandproblemer mens du sover!

Vil du KUN have ordnet tænder hvis du kan sove igennem det hele?
Så er fuldbedøvelse, narkose eller anæstesi som det også kaldes, sikkert noget for dig?

Ved at komme i fuld narkose kan du få sunde, stærke og flotte tænder uden ubehag og smerter under din tandbehandling på tandklinikken i Szczecin. Vores dygtige personale tager kærligt hånd om dig og dine tænder, mens du ”sover”. Det er nemt, hurtigt og en helt smertefri tandbehandling. Ideelt til dig hvis du går med tandsmerter og er nervøs for at gå til tandlæge. Læs om andres erfaringer med tandlæger i Polen her.

Den første konsultation

Ved den første samtale laver tandlægen i Polen en visuel undersøgelse. Tandlægen kommer langt blot ved at kigge med et spejl. Et røntgenbillede skal også tages, der udelukkende fotograferer mund og tænder udefra.

Måske er du pinlig over dine tænders tilstand, men det er der slet ingen grund til. Tandlægen i Polen interesserer sig kun for, hvordan dine tænder kan forbedres, så det bliver godt i fremtiden. Vi har set det hele før.

Ofte kan der være flere løsninger hvis du skal have nye tænder, så det taler vi igennem, så forventningerne og resultat stemmer overens. Mange tror at det står betydeligt værre til med deres tænder, end det i virkeligheden gør.

Tandlægen i Polen laver så en behandlingsplan med prisoverslag, så du ved hvad der skal ske. Her er din danske tolk også med, så alt bliver også talt igennem på først engelsk og derefter på dansk.

Behandling i narkose

Hvis du skal have ordnet dine tænder under narkose, vil en overlæge i anæstesi stå for at lægge dig i narkose, så det sker under helt trygge og professionelle forhold. En narkosesygeplejerske vil også være til stede.

Der bruges den samme teknologi og det samme narkoseudstyr som på hospitaler, og du vil være under konstant overvågning under narkosen på samme måde som på et hospital.

Herefter vil en erfaren og professionel tandlæge så ordne dine tænder så grundigt, hurtigt og skånsomt som muligt. Så snart behandlingen er slut, bliver du taget ud af narkosen, så du kun er i narkose så kort som muligt. I et værelse ved siden af kan du slappe af til du er klar til at tage retur til hotellet her i Szczecin.

Narkose eller fuldbedøvelse under tandbehandling i Polen. Minibus fra din hjemmeadresse. Gratis dansk tolk.

Efterfølgende kontrol

Du kan forvente at komme til kontrol hos tandlægen kort tid efter. Tandlægen skal være sikker på, at du trives og har det godt efter narkosen. Der kan være nogle småjusteringer på fyldninger, kontrol af heling eller andet, afhængigt af hvad der er lavet. Hvis der laves tandkroner eller andet arbejde af en tandtekniker, er dette først klart efter narkosen og skal sættes på efterfølgende.

Allerede hurtigt efter behandling i narkose føler du dig mere tryg og har mod på at blive kontrolleret og dermed passe på det tandlægearbejde, du har fået lavet.

Erfaringen viser, at de fleste efter behandling i narkose får tillid til tandlægen i Polen, og begynder at gå regelmæssigt til kontrol og på den måde har nemmere ved at få tandbehandlinger fremover.

Risici

Behandling under fuld narkose kan på mange måder være en god løsning for meget tandlæge-angste personer, men er dog ikke helt uden risici. Muligheden for behandling under fuld narkose, skal derfor anses som sidste udvej, hvor behandling under almindelig bedøvelse er blevet udelukket.

Behandling under fuld narkose er desuden ikke gratis, og udover prisen på selve tandbehandling skal narkoselægen i Polen også betales for at komme ud og sætte udstyr op og være tilstede indtil tandbehandlingen er slut.

Tandbehandling i narkose – ikke en mulighed for alle

Der kan være enkelte, der ikke kan tilbydes narkose hos tandlægen i Polen. Det kan være svært overvægtige eller personer, der er stærkt medicineret på grund af en alvorlig sygdom. Vurderingen af hvem, der er egnet og uegnet, foretages udelukkende af narkoselægen ud fra en samtale og et helbredsskema, der skal udfyldes.

Hvis du har andre spørgsmål vedrørende generel anæstesi/ narkose i forbindelse med din tandrejse til Polen, så tøv ikke med at spørge Tandrabatten. Vi besvarer alle dine spørgsmål!

Er du interesseret i narkose har vi også nogle spørgsmål til dig.

Hvad koster narkose, fuld bedøvelse?

De samlede omkostninger ved fuld bedøvelse afhænger af mængden af timer, der er nødvendige for tandbehandlingen.

1 time 2000 PLN/ ca. 3200 DKK

2 timer 2500 PLN/ ca.4000 DKK

3 timer 2800 PLN/ ca.4500 DKK

Er du medlem, eller kan blive det, hos privat forsikring danmark kan du modtage 800 DKK i tilskud pr. dag du har været i fuldbedøvelse!