Vil du kontaktes?

skriv til os her til højre, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Eller RING TIL OS: 3696 5110

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig hele vejen til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder personlige Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut. 
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

Persondatapolitik

Info om databeskyttelse som gælder i hele Europa. De gælder for alle virksomheder, som er baseret inden for EU.

 

Persondatapolitik – Cookies -  GDPR (General Data Protection Regulation)

Den generelle forordning om databeskyttelse, som er gældende fra 25. maj 2018, er ensartede databeskyttelsesregler, som gælder i hele Europa. De gælder for alle virksomheder, som er baseret inden for EU.
TandRabatten er glade for din interesse for vores service og dit besøg på TandRabatten.dk. Det er meget vigtigt for TandRabatten, at vi beskytter og respekterer dit privatliv. Det er altid vores mål at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven) GDPR, Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og den kommende Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

De personlige oplysninger du afgiver til os, behandles fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt formål. Men det er vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Når du bruger vores service, eller browser på vores hjemmeside fra din computer, mobiltelefon, eller mobilapplikation, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår.

Med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er TandRabatten defineret som dataansvarlig, som indsamler dine data. Hvis du har spørgsmål angående vores vilkår og betingelser eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:

TandRabatten
+45 61722922
info@tandrabatten.dk

Interesseafvejning- For at du kan gøre brug af TandRabatten's service, har TandRabatten brug for følgende oplysninger:
Navn(e)
Adresse
Telefon-/Mobiltelefonnummer
E-mail adresse
Eventuelt Cpr. nr


Oplysninger, som indsamles i forbindelse med bestilling af rejsen.
Ved booking af hotel/ transport og klinik, indsamler vi personoplysninger fra dig for at kunne gennemføre din booking.

Oplysninger, som indsamles ved personlig kontakt.
Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du kontakter os, f.eks. via kundeservice, mail, telefon eller på andre måder. Primært indsamler vi de personoplysninger der er nødvendige for at besvare dit spørgsmål eller behandle din sag. Det er oplysninger om navn og hvad du ønsker lavet ved dine tænder. Afhængigt af hvordan du vælger at kontakte os, kan vi også indsamle kontaktoplysninger som mailadresse eller telefonnummer.
Vi kan også indsamle andre personoplysninger, som du selv vælger at give til os. Det kan f.eks. være oplysninger om allergi, medicinsk tilstand eller andre oplysninger om dig.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det ene formål, at kunne levere din ønskede service til dig.

Personoplysningerne registreres hos TandRabatten og vi anvender Google produkter og systemydelser til vores interne arbejde. Alle dine personoplysninger opbevares sikkert i vores bookingsystem som emails, og som ligger på Google's egne krypterede servere, og der tages dagligt backup.
Vi benytter Gmail til at håndtere/scanne ud-/indkommende mails. 
Vores hjemmeside er hostet af Gigahost - der køres dagligt backup af vores hjemmeside.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, ved telefonisk eller personlig henvendelse, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af din accept, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

TandRabattens Kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TandRabatten.

Det er nødvendigt at de(n) rejsende godkender og acceptere disse vilkår, for at TandRabatten kan tilbyde ønskede service ydelser.

Persondata til tredjepart også kaldet databehandlere.
Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores ydelser til dig. F.eks. videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med køb af vores ydelser.
Ovenstående informationer kan være nødvendigt at dele med relevante samarbejdspartnere, såsom hotel, busselskaber og klinik,  for at kunne tilbyde ønsket service til dig.
Eventuelle rejsedokumenter sendes til kunde via mail.


Herudover benytter vi Google Analytics samt cookies, som bruges til at styrke vores markedsføringsindsats.
TandRabatten tager alle forholdsregler for at sikre, at vores hjemmeside ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Men vi kan aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud af dine konti, installerer antivirus software og løbende opdaterer software og apps.

TandRabatten kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i TandRabatten's systemer eller andre driftsforstyrrelser, som TandRabatten ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis uberettigede skulle få adgang til dine informationer, vil vi give dig besked uden forsinkelse, og straks starte på afhjælpning af situationen.
Dine rettigheder
Som kunde hos TandRabatten kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi gemmer om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig. 

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.
Hvis du ønsker at klage:
Enhver, der mener, at et firma overtræder PDL eller anden lov om privatlivets fred, kan henvende sig til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside.

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside.
Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside – Vi benytter Google Analytics. Vi bruger informationen til løbende at forbedre hjemmesiden. Oplysningerne er anonyme og de afslører ikke din identitet. Det er kun TandRabatten, der har adgang til oplysningerne.
Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger.
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
TandRabatten
Lars Sinding
ul.Podleśna 8
71-216 Bezrzecze/ Szczecin
Polen
Tlf.:+45 61722922
Email: info@tandrabatten.dk
CVR/NIP: PL 8513065888
www.tandrabatten.dk

Kort forklaring omkring cookies?
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies.
Cookies hjælper med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks. om du tidligere har besøgt siden, og hvilke undersider/ menu punkter du har kigget på. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Sådan afviser eller sletter du dine cookies.
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox

Spørgsmål. 
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere. Vær opmærksom på, at du kan få problemer med at visse funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke tillader cookies.

Internet Explorer (eksternt link)

Firefox (eksternt link)

Google Chrome (eksternt link)

Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så tilbyder Google værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on (eksternt link)


Nyttige links

  • Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her
  • Hvordan kommer du i gang? - Klik her
  • Læs hvad du kan få i tilskud hos "danmark" - Klik her
  • Tilbage til forsiden - Klik her