hvor meget kan du spare med os?

Få et Tilbud på Tandbehandling inkl. Transport, og se hvor meget du kan Spare i forhold til DK priser? 

send besked Eller RING idag: +45 6172 2922

Navn *
Navn

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut.
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

Klinikker i Szczecin

Tandklinikker-i-szczecin

 
 
 

TandKLINIK NR.1 I SZCZECIN

Denne tandlægeklinik i Szczecin ligger i en ny bygning og har en rolig atmosfære. Tandlægerne er højt uddannet og kan derfor klare alt du som tandturist måtte have brug for. Det er dygtigt og veluddannet personale med godkendte internationale certifikater. Der bliver løbende taget videreuddannelser i Europa og USA, og deltaget bl.a. i internationale konferencer så man altid er opdateret omkring nye behandlingsmetoder. Tandlægerne kan derfor lave alt fra almindelig tandbehandling, til kirurgiske indgreb og tandimplantater.

Tandklinikken har desuden det nyeste udstyr indenfor diagnosetandkroner og broertandimplantater og proteser, tandregulering, rodbehandlinger og kosmetisk tandbehandling, samt paradentose behandlinger.
Vi er som regel på klinikken sammen med de danske tandlægepatienter, og holder derfor løbende øje med at klinikken lever op til patienternes forventninger. 
Tandlæger i Polen får uanmeldt besøg af statslige kontrolinstanser ca. 6 gange om året. Det er alt sammen med til at gøre det til en tryg oplevelse for dig.

Røntgenbilleder i tandlægepraksis har normalt været taget i 2 dimensioner (2D)
Ved avanceret kirurgi og implantatbehandlinger er det bedst at tage et 3D røntgenbillede (3 dimensionel røntgenscanning). Dette giver næsten 100% sikkerhed for, at man undgår ubehagelige overraskelser under en eventuel tandimplantat operationen.
Denne klinik har investeret i den nyeste generation af 3D scanner, hvilket sikrer dig som patient, at din tandlæge kan lave den bedste behandlingsplan til dig og dine tænder.

Du sparer 40 – 80% i forhold til de danske tandlægepriser når du får lavet tænder på tandlæge klinikken i udlandet. Det skyldes primært lønforskellen mellem Polen og Danmark, men også at de løbende udgifter er væsentligt lavere. Tandklinikkens udstyr og de materialer der bruges, er mindst lige så godt som i Danmark. Dette kan vi sige uden at blinke. Derfor gives der også lang garanti.

Ring idag om din tandbehandling i udlandet, og hør hvor meget du kan spare?

Tandklinikken står klar til at modtage dig indenfor følgende åbningstider:
Mandag – Fredag kl. 9 - 20


Klinik nr.2 I SZCZECIN

Tandlægeklinikken ligger i centrum af Szczecin, i gå afstand fra en række af byens bedste hoteller. Tandklinikken laver både almindelig tandbehandling og tandimplantater.

De er fagligt dygtige, og har desuden lange åbningstider. 

Tandlægerne står klar til at modtage dig indenfor følgende åbningstider:
Mandag – Fredag kl. 9 - 20.


Nyttige links

  • Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her

  • Hvordan kommer du i gang? - Klik her

  • Læs hvad du kan få i tilskud hos "danmark" - Klik her

  • Tilbage til forsiden - Klik her