Vil du kontaktes?

skriv til os her til højre, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Eller RING TIL OS: 3696 5110

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut.
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

TandKroner og 3-ledsbroer

Tandkroner og Tandbroer hos en polsk tandklinik med en dansk tolk altid ved din side!

 

Tandkroner og tandbroer hos en polsk tandlæge
med dansk tolk altid ved din side!

Her kan du læse om tandkroner og længere nede om tandbroer, og hvordan vi kan hjælpe dig til store besparelser hos en tandlæge i Polen med vores "Dør til Dør service" hvor vi henter dig hjemme, og du får gratis tolkning og behandlingsplan. Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her

Tandkroner Før og efter.jpg

Hvad er en tandkrone?
En tandkrone er en form for hætte, som sættes på en svækket tand. Den ser ikke kun flot ud, men gør også tanden meget stærkere. Vælger du at få lavet tænder i udlandet sparer du normalt mindst 50%.

Man kan let komme til at forveksle en naturlig tand med en porcelænskrone. En porcelænskrone kan formes og farves, så den matcher dine egne tænder perfekt.

Hvis en tand knækker eller er så plomberet, at den ikke længere kan repareres, kan man redde den ved at sætte en tandkrone på. Det er vigtigt, at man kommer i gang med tandkrone behandlingen så hurtigt som muligt, og helst inden tanden knækker. Venter man for længe, kan tanden knække yderligere, og man risikerer at tanden ikke kan reddes.
Når tandlægen udstyrer en tand med en tandkrone, bliver den støbt, så den passer præcis til tanden. Det er altså en skræddersyet løsning. Man genopretter eller bevarer derved tandens funktion og sikrer et kosmetisk flot resultat.
En tandkrone kan også fastgøres ovenpå et tandimplantat. På denne måde erstattes både tandkrone og tandrod.

 Billedebeskrivelse: 1: Du har en knækket tand 2: Tandlægen sliber tanden ned, og en krone sættes på 3: Det færdige resultat! din egen tand med en ny krone på

Billedebeskrivelse:
1: Du har en knækket tand
2: Tandlægen sliber tanden ned, og en krone sættes på
3: Det færdige resultat! din egen tand med en ny krone på

Forskellige slags tandkroner

Metalkeramisk tandkrone (MK-krone)
En metalkeramisk tandkrone består af en kerne, oftest af guld, og er belagt med porcelæn. Man kan sige, at denne krone er en slags mellemting mellem en guldkrone og en porcelænskrone. Metallet bruges for at gøre kronen stærkere, mens keramiklaget gør, at kronen får et naturligt udseende.

Fuldkeramisk tandkrone
En porcelænstandkrone er flot, stærk og ligner en helt almindelig tand. Ofte den bedste og flotteste løsning. Farven kan tilpasses så den matcher dine egne tænder fuldstændig. Den fastgøres på resterne af din naturlige tand, så den føles præcis som en af dine egne tænder. Porcelænstandkroner er de mest udbredte tandkroner, men der findes også andre former for tandkroner – F.eks. de såkaldte guldkroner.

Guldkrone
En tandkrone af guld er meget stærk, og kan ikke knække. Den bruges som regel på kindtænderne, hvor der er stort tyggetryk og slid, og hvor kravet til et kosmetisk flot resultat ikke er så stort.
Den eneste ulempe ved guldkroner er at de ikke er tandfarvet.

Tandkrone behandling
Når en tand skal have en tandkrone på, slibes den til i facon så der er plads til at sætte den nye tandkrone på. Herefter tager tandlægen et aftryk, som bruges til fremstilling af kronen. Tandkronen påsættes derefter med en holdbar cement der fungerer som lim. På den måde opnås en god løsning, som kan holde i mange år.
Det tager 3 arbejdsdage at få lavet 1 ny tandkrone!

Undersøgelse og tandkrone behandling
Først får du som tandturist i udlandet taget et panorama røntgenbillede, og bagefter kommer du til en grundig forundersøgelse som er gratis.
Tandlægen laver så en behandlingsplan til dig som fortæller precist hvad der bør laves og prisen. Dette koster ikke noget.
Vi er med dig hele vejen her, så du føler dig tryk og sikker på at du forstår det hele, inden du siger ja til noget.
Hvis tanden er meget beskadiget således man kommer tæt på nerven ved tilslibning af tanden kan det blive nødvendigt at foretage rodbehandling d.v.s. fjerne nerven i tanden. Dette er for at gøre tanden stærkere.
Hvor mange gange du skal til tandlægen i Polen for at få sat kroner på dine tænder afhænger af om rodbehandling er nødvendigt, og hvor mange det drejer sig om.

Stifttand
En stifttand er en lille stav, af metal eller kulfiber, der placeres i en rodbehandlet tand og hjælper med at holde en krone på plads oven på tandens rod. Ordet 'Stifttand' bliver nogle gange forvekslet med et tandimplantat som er noget helt andet. Tandlægen vil anbefale at man får lavet en stifttand, når roden sidder godt fast i knoglen, og der ikke er nok tand tilbage over tandkødet til at sætte en krone fast på. Hvis tandlægen kan se at tandroden ikke sidder godt fast i kæben vil han anbefale at den trækkes ud, og at man får sat et tandimplantat i.


Priseksempel for en krone

  • Metal Keramisk Tandkrone:  1100 PLN/ ca. 1900 DKK

Er du medlem, eller kan blive det, hos forsikring danmark modtager du ca. 40% i Tilskud!

---------------------------------------------------------------------------------

Tandklinikken i Polen har stor rutine i dette arbejde.

Der er mange penge at spare ved at få lavet billige tandimplantater og tandkroner i udlandet på en polsk tandklinik.
Den offentlige Sygesikring giver ingen tilskud til tandkroner, men er du medlem af ’danmark’ kan du få tilskud - læs mere her

 

 3-leddet bro, sat fast på dine egne tænder

3-leddet bro, sat fast på dine egne tænder

Hvad er en tandbro?
En tandbro er en erstatning for en eller flere mistede tænder. En bro er 3 eller flere sammenhængende tandkroner. Den bliver cementeret/ limet på dine egne tænder og kan ikke tages af.

En tandbro er som regel lavet af guld og naturtro porcelæn og ligner helt almindelige tænder. Den kan også fremstilles i 100% porcelæn. Du kan forvente et flot resultat, og man vil ikke kunne se at det ikke er dine egne tænder. Der er forskellige priser på tandbroer, alt afhængig af hvor stor den skal være og hvordan man vælger at behandle de tænder, som skal bruges som bropiller.
Nogle gange vil det være bedre at indsætte et tandimplantat istedet for at lave en tandbro.

Efter brobehandling kan tænderne blive temperaturfølsomme
Når man har fået sat en ny bro på tænderne, kan de tænder som broen sidder på, ofte blive temperatur følsomme. Det er specielt i kanten ned mod tandkødet at kulde og varme kan føles som isninger i tanden. Dette kan være meget generende, men kan mindskes med visse tandpastaer.

Pleje af din tandbro
Ligesom almindelige tænder kræver broer daglig pleje for at holde længst muligt. Hvor længe en tandbro holder afhængig af hvordan tænderne bliver brugt, men generelt kan man forvente at en bro holder i 10-15 år. Ofte er det caries i tænderne, som broen sidder fast på, der giver problemer. Derfor er det vigtigt at bruge tandbørste og tandtråd dagligt. Man kan få speciel tandtråd til broer.

Undersøgelse og behandling
Først får du som tandturist i Polen taget et panorama røntgenbillede, og bagefter kommer du til en grundig forundersøgelse som er gratis.
Tandlægen laver så en behandlingsplan til dig som fortæller precist hvad der bør laves og prisen. Dette koster ikke noget.
Vi er med dig hele vejen her, så du føler dig tryk og sikker på at du forstår det hele, inden du siger ja til noget.
Det tager min. 4 arbejdsdage at få lavet en ny tandbro!

Priseksempel 3- leds bro

  • 3- leds bro - metalkeramisk – 3300 PLN/ca. 5700 DKK

Er du medlem, eller kan blive det, hos forsikring danmark modtager du ca. 40% i Tilskud!
---------------------------------------------------------------------------------
Tandklinikken i Polen har også stor rutine i dette arbejde. Ring idag om din tandbehandling i udlandet.

Der er mange penge at spare ved at få lavet en tandbro og f.eks billige tandimplantater og tandkroner hos tandlægen i Polen.
Den offentlige Sygesikring giver ingen tilskud til tandbroer, men er du medlem af ’danmark’ kan du få tilskud - læs mere her


Nyttige links

  • Kontakt os på telefon 6172 2922 ellerklik her
  • Hvordan kommer du i gang? - Klik her
  • Læs hvad du kan få i tilskud hos "danmark"Klik her
  • Tilbage til forsidenKlik her