hvor meget kan du spare med os?

Få et Tilbud på Tandbehandling inkl. Transport, og se hvor meget du kan Spare i forhold til DK priser? 

send besked Eller RING idag: +45 6172 2922

Navn *
Navn

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut.
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

Om byen Szczecin

turistinfo om byen Szczecin lige op ad den tyske grænse.

 

Byen Szczecin

Byen Szczecin eller Stettin som mange danskere kender den er en gammel polsk - tysk havneby i den nordvestlige del af Polen ikke langt fra Berlin, med ca. 425.000 indbyggere.

Byen ligger langs bredden af Oderfloden med sine broer, mange kraner og skibsværfter. Havnen og skibsværftet, der er det fjerdestørste i Europa, giver Szczecin en særlig maritim karakter. 

Byen har en blandet historie, og har været i svenske, tyske og nu polske hænder. Ja selv vikingerne har været bosat i området.
80% af byen blev ødelagt af bomber under 2. verdenskrig da området var tysk og byen hed Stettin. Derfor kan man se en blanding af gamle tyske huse, bygninger fra tiden da Polen var under russisk kontrol, og moderne bygninger. En interessant blanding af arkitektur, der i sig selv er en invitation til at udforske byen.

Kan du lide at gå lange ture? Szczecin har mange parker og grønne områder perfekt til formålet. Et område der ligner en park men ikke er det, er den centrale kirkegård der samtidig er en af de største gravpladser i europa og fylder mere end 150 hektar.

I dag er Szczecin ikke kun hovedstaden i regionen Vestpommern, men også den største by i Euroregion Pommern. Den er centrum for uddannelse, kultur, handel og industri, og har også gennem mange år været en turistmagnet p.g.a. gode muligheder for at shoppe til lave priser i de mange shoppingcentre og markeder, og ikke mindst mulighed for at få lavet tandimplantater og tandkroner til lave priser hos en af de mange gode tandlæger i byen.

Ønsker du at vide mere om Polen og hvad der rører sig lige nu, så kan du klikke HERNyttige links

  • Kontakt os om din tandbehandling i udlandet på 6172 2922 eller - klik her

  • Se hvordan du kommer igang? - Klik her

  • Læs mere om tilskud hos "danmark" - Klik her

  • Tilbage til forsiden - Klik her