Tandlæge diagnose ved tandbehandling i udlandet

Tandlæge diagnose ved tandbehandling i udlandet

Når du kommer til tandklinikken i Szczecin, bliver der først taget et panorama røntgenbillede af dine tænder. Du vil derefter kunne se et røntgenbillede af alle dine tænder på en computerskærm sammen med tandlægen og din danske tolk.

Du bliver så undersøgt af tandlægen som også tager digitale fotos af dine tænder ved hjælp af et lille spejl, for bagefter bedre at kunne vise dig de enkelte tænder og hvad der bør laves.

Efter en samtale om hvad du ønsker bliver der lavet en behandlingsplan til dig, som viser den anbefalede tandbehandling med pris. Vi taler også om hvad du kan forvente i tilskud.
Denne gennemgår vi sammen på dansk, så du er helt tryg. 
Læs om erfaringer med tandlæger i polen på Trustpilot.

Tandlæge Diagnose i Polen. På tandklinikken tages panorama røntgen, og tandlægen laver en behandlingsplan. Minibus fra din hjemmeadresse. Gratis dansk tolk.

3D røntgen

Er det sandsynligt at du skal have tandimplantater, så vil klinikken tage et 3D røntgenbillede (3- dimensionel røntgenscanning) for præcist at kunne se knogletykkelse og højde. Dette er vigtigt fordi der ofte mangler knogle til et tandimplantat i højden og/eller bredden. Således kan tandlægen bedre give dig en precis behandlingsplan/pris uden overraskelser.

Har man for lidt knogle så bliver det nødvendigt at bruge kunstig knogle materiale for at genopbygge kæben til den rigtige tykkelse og højde. Derved gendannes kæbeknoglen, og det bliver muligt at indsætte et tandimplantat. Dette bliver kaldt for en knogleopbygning.

Hos tandlægen i Szczecin får du den opmærksomhed der skal til, og du er i trykke hænder her hvor de har stor rutine i alle former for tandbehandling i udlandet.

Tag på tandlægerejse til Polen og Stettin, og få lavet billige tandkroner og tandimplantater under trygge og professionelle forhold med dansk tolk.
Tandklinikken benytter tandimplantater af bedste kvalitet, og har stor rutine i dette tandlægearbejde. Derfor gives også lang garanti.
Vælger du at få lavet billige tandimplantater i Polen så vil du typisk spare mere end 50%. Ring i dag om din tandbehandling i udlandet.