hvor meget kan du spare med os?

Få et Tilbud på Tandbehandling inkl. Transport, og se hvor meget du kan Spare i forhold til DK priser? 

send besked Eller RING idag: +45 6172 2922

Navn *
Navn

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut.
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

Tandlæge diagnose

diagnose og behandling på en tandklinik i polen

 

Tandlæge diagnose og tandbehandling i udlandet

Her kan du læse om diagnose og tandbehandling i udlandet, og hvordan vi kan hjælpe dig til store besparelser med "Dør til Dør service" når du tager til Polen for at få lavet dine tænder flotte. Husk Gratis tolkning og behandlingsplan! Kontakt os på telefon 6172 2922 eller- klik her

behandlingsplan

Når du kommer til tandklinikken i Szczecin bliver der først taget et panorama røntgenbillede af dine tænder. Du vil derefter kunne se et røntgenbillede af alle dine tænder på en computer. Dette tager kun få minutter.

Du bliver så undersøgt af tandlægen som også tager digitale fotos af dine tænder ved hjælp af et lille spejl, for bagefter bedre at kunne vise dig de enkelte tænder og hvad der bør laves.

Efter en samtale om hvad du ønsker bliver der lavet en gratis behandlingsplan, som viser behandling og pris. Denne gennemgår vi sammen på dansk, så du er helt tryg. Planen er kun gratis hvis du også modtager tandbehandling i udlandet.

3D røntgen
Er det muligt at du skal have tandimplantater, så vil klinikken tage et 3D røntgenbillede (3- dimensionel røntgenscanning) for precist at kunne se knogletykkelse og højde. Dette er vigtigt fordi der ofte mangler knogle til et tandimplantat. Således kan tandlægen kan give dig en precis behandlingsplan uden overraskelser.
Har man for lidt knogle så bliver det nødvendigt at bruge kunstig knoglemateriale for at genopbygge kæben til den rigtige tykkelse og højde. Derved gendannes kæbeknoglen, og det bliver muligt at indsætte et tandimplantat. Dette bliver kaldt for en knogleopbygning. 

Hos tandlægen i Szczecin får du den opmærksomhed der skal til, og du er i trykke hænder her hvor de har stor rutine i alle former for tandbehandling i udlandet.
Tag til Polen, og få lavet billige tandkroner og tandimplantater under trygge og professionelle forhold. 
Tandklinikken benytter tandimplantater af bedste kvalitet, og har stor rutine i dette arbejde.

Vælger du at få lavet billige tandimplantater i Polen så vil du typisk spare mere end 50%. Ring idag om din tandbehandling i udlandet.


Nyttige links

  • Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her

  • Hvordan kommer du i gang med tandbehandling i udlandet? - Klik her

  • Læs hvad du kan få i tilskud hos "danmark" - Klik her

  • Tilbage til forsiden - Klik her