Kosmetisk tandpleje på tandklinikken i Polen

Kosmetisk tandpleje på tandklinikken i Polen

Kosmetisk tandpleje

I de senere år er der kommet større fokus på tænder og hvordan de ser ud. Det er for mange mennesker ikke længere nok at have sunde tænder, tænderne skal også være flotte at kigge på!

Kosmetisk tandbehandling i Polen kan være vejen til et pænt og sundt smil og vælger du at få lavet tænder i udlandet så vil du typisk spare fra 30-60%.
Erfaringer med vores tandlæger i polen? læs mere her

Tandbehandlinger hos tandlægen i udlandet

Her følger en kort gennemgang af de mest brugte kosmetiske tandbehandlinger hos tandlægen i udlandet.
Det kan være alt fra skæve tænder, der genoprettes med plast, porcelæn eller bøjle, til tandblegning hvor de misfarvede tænder får deres hvide overflade tilbage.

Porcelæns- eller plastfacader på tænderne

Er man ked af formen og farven af sine tænder, kan tandfacader måske være den rette behandling.
Facader på tænderne kan fremstilles, hvis du ønsker at lukke et stort mellemrum mellem fortænderne, og/eller hvis du ønsker at ændre tændernes form, farve eller stilling.
Porcelænsfacader er de mest holdbare og er en slags “porcelænsforside” der limes på tanden, efter en mild slibning af tanden.

Dental Bonding også kaldt Composite bonding

Composite bonding er en nem og hurtig løsning, hvis du ønsker flottere fortænder, eller et såkaldt 'Hollywood-Smile'.

Fordele:
I modsætning til tandfacader, skal der ikke slibes noget af dine tænder. 
Det er hurtigere og billigere end tandfacader.
Det er en sikker metode og er ikke skadeligt for dine tænder. 
Det er smertefrit så bedøvelse er ikke nødvendig med mindre der også er huller som først skal laves. 
Kan laves over kun 2 - 3 hverdage.
Eventuelle fremtidige reparationer er også nemme at lave.

Proceduren for composite bonding:
Første dag tages et elektronisk scan af dine fortænder som sendes til tandteknikeren. De laver så en model af hvordan dine nye fortænder kommer til at se ud. Er du tilfreds med resultatet bruger tandlægen så denne model til at lave dine fortænder efter. 
Eventuelle huller i dine fortænder skal laves, og er ikke med i prisen.
Nogle gange kan en blegning af tænderne før komposite bonding laves, være en fordel for bedste effekt.
Hvis du ønsker et 'Hollywood-Smile' skal der laves fra 6 til 10 fortænder i over og undermund for bedste resultat. De tænder der er synlige når du smiler.

Efter composite bonding er lavet, anbefales det mindst en' gang om året at få dem opfrisket/poleret for at bevare det flotte resultat.
Holder typisk fra 3 -10 år med årlig vedligeholdelse. 
Da det er en enkel og let procedure, kan den gennemføres på en enkelt tur til tandklinikken i Stettin Polen. Dental bonding også kaldt Composite bonding er ikke lavet til at holde for evigt, men kan være en hurtige, nemmere og billigere løsning end tandfacader. 

Kosmetisk tandbehandling i Szczecin. Porcelænsfacader og Tandblegning i udlandet. Vi tolker gratis.

Tandblegning på tandklinikken i udlandet

Blegning af tænderne er en af de mest populære kosmetiske tandbehandlinger.  Tandblegning laves for at lysne tænderne så man får et flot hvidt smil. Nogle kalder det et Hollywood smil.

Det anbefales altid at få bleget tænderne hos tandlægen og ikke gøre det hjemme, da det er vigtigt at finde årsagen til misfarvningen. Er det tandens overflade der er misfarvet, eller kommer det indvendigt fra? En fortand, som f.eks er blevet misfarvet efter et cykelstyrt, kan ikke bleges eksternt, men skal bleges indefra.

Er du født med misfarvede tænder kan det være svært at afblege dem, da misfarvningerne er bundet til tanden på en anden måde end farvestoffer fra fødevarer, som er trængt ind i emaljen udefra.

Før en tandblegning vil tandlægen i Polen undersøge om dit tandkødet er sundt og eventuelle fyldninger tætte. Måske skal gamle fyldninger skiftes efter blegningen. Eventuelle huller i tænderne skal laves inden blegningen kan starte. Tandlægen i udlandet kan tilbyde dig forskellige typer behandlinger. F.eks. en skinne med gel til brug om natten, hvor der først tages et aftryk af dine tænderne, og ud fra aftrykket fremstilles en blegeskinne, der passer præcist til dine tænder. Når skinnen er lavet, vil du blive instrueret i brugen af blegegel.

Du kan også få bleget dine tænder med en gennemsigtig gelé, som tandlægen smører på tænderne. Herefter bruger tandlægen UV-lys for at aktivere krystaller i geleen. Længden af behandlingen afhænger af, hvor misfarvede tænderne er, men en’ time er normalt.

Fyldninger hos tandlægen i Polen

Mange ønsker at få deres gamle sorte sølvfyldninger udskiftet med usynlige/ hvide plastfyldninger. Mange får lavet dette på deres besøg hos tandlægen i udlandet. Det vil væsentligt forbedre dine tænders udseende.

Plastfyldningens farve tilpasses, så den matcher de øvrige tænder omkring tandfyldningen. Dette er især vigtigt når fyldningen er placeret et synligt sted i munden.
Plast har den miljømæssige fordel, at det ikke indeholder kviksølv eller andre tungmetaller. Ved at benytte plast undgås udledning af kviksølv i naturen, dels fra klinikkerne og dels fra patienterne. Desuden undgår du eventuelle bivirkninger af kviksølv.

Rent kosmetisk er plast naturligvis også bedre, idet man kan bygge en tand op, så den helt ligner en naturlig tand. Samtidig kan plast limes på tandflader så den bedre holder tanden sammen. P.g.a. den limende effekt kan den bruges på f.eks slidte tandhalse uden tandlægen behøver at bore.

Kosmetisk tandkødsrettelse

Ved hjælp af denne behandling kan tandkødet omformes for at afdække mere af den naturlige tand. Det kan være fordi tænderne virker korte, selvom de har en normal længde, de er bare dækket af for meget tandkød. Ligeledes kan man hos en del mennesker se, at tandkødet har trukket sig tilbage på en eller flere tænder og det kan medføre slid på tandrødderne, smerter på tandhalse og større risiko for paradentose.

Dette kan dog rettes, således at tandkødet sættes på plads igen. Indgrebet sker vha. mikrokirurgi som er en meget skånsom kirurgisk teknik. Tandkødskirurgien kan udføres på en eller flere tænder ved hjælp af forskellige teknikker af tandlægen i Polen. Vælger du at få lavet f.eks. billige tandimplantater i udlandet så vil du typisk spare mindst 50%.