hvor meget kan du spare med os?

Få et Tilbud på Tandbehandling inkl. Transport, og se hvor meget du kan Spare i forhold til DK priser? 

send besked Eller RING idag: +45 6172 2922

Navn *
Navn

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut.
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

Kosmetisk

Kosmetisk tandbehandling på en polsk tandklinik, med en dansk tolk!

 

Kosmetisk tandbehandling på EN POLSK TANDKLINIK
MED DANSK TOLK VED DIN SIDE!

Her kan du læse om kosmetisk tandbehandling i Polen, og hvordan vi kan hjælpe dig til store besparelser med vores "Dør til Dør servicehvis du skal have lavet tænder i udlandet. Du får gratis tolkning og behandlingsplan. Kontakt os på telefon 6172 2922 eller klik her

I de senere år er der kommet stor fokus på tænderne og hvordan de ser ud. Det er for mange mennesker, ikke længere nok at have sunde tænder, tænderne skal også være flotte at kigge på! Kosmetisk tandbehandling i Polen kan være vejen til et pænt og sundt smil og vælger du at få lavet tænder i udlandet så vil du typisk spare mindst 50%.

Behandlingerne
Her følger en kort gennemgang af de mest brugte kosmetiske behandlinger hos tandlægen i udlandet.
Det kan være alt fra skæve tænder, der genoprettes med plast, porcelæn eller bøjle, til tandblegning hvor de misfarvede tænder får deres hvide overflade tilbage.

Porcelæns- eller plastfacader
Er man ked af formen og farven af sine tænder, kan tandfacader måske være den rette behandling.
Facader på tænderne kan fremstilles, hvis du ønsker at lukke et stort mellemrum mellem fortænderne, og/eller hvis du ønsker at ændre tændernes form, farve eller stilling.
Porcelænsfacader er de mest holdbare og er en slags “porcelænsforside” der limes på tanden, efter en mild slibning af tanden.

Spørg os om pris - klik her

 
 

Tandblegning
Blegning af tænderne er en af de mest populære kosmetiske tandbehandlinger.  Tandblegning gøres for at lysne tænderne så man får et flot hvidt smil.

tandblegning i polen

Det anbefales altid at få bleget tænderne hos tandlægen og ikke gøre det hjemme, da det er vigtigt at finde årsagen til misfarvningen. Er det tandens overflade der er misfarvet, eller kommer det indvendigt fra? En fortand, som er blevet misfarvet efter et cykelstyrt, kan ikke bleges eksternt, men skal bleges indefra.
Er du født med misfarvede tænder kan det være svært at afblege dem, da misfarvningerne er bundet til tanden på en anden måde end farvestoffer fra fødevarer, som er trængt ind i emaljen udefra.

Før en tandblegning vil tandlægen i Polen undersøge om dit tandkødet er sundt og eventuelle fyldninger tætte. Måske skal gamle fyldninger skiftes efter blegningen. Eventuelle huller i tænderne skal laves inden blegningen kan starte. Tandlægen i udlandet kan tilbyde dig forskellige typer behandlinger. F.eks. en skinne med gel til brug om natten, hvor der først tages et aftryk af dine tænderne, og ud fra aftrykket fremstilles en blegeskinne, der passer præcist til dine tænder. Når skinnen er lavet, vil du blive instrueret i brugen af blegegel.
Du kan også få bleget dine tænder med en gennemsigtig gelé, som tandlægen smører på tænderne. Herefter bruger tandlægen UV-lys for at aktivere krystaller i geleen. Længden af behandlingen afhænger af, hvor misfarvede tænderne er, men en’ time er normalt.

Pris for en tandblegning m. blegeskinne

 

Fyldninger
Mange ønsker at få deres gamle sorte sølvfyldninger udskiftet med usynlige/ hvide plastfyldninger. Mange får lavet dette på deres besøg hos tandlægen i udlandet. Det vil væsentligt forbedre dine tænders udseende.

Plastens farve kan tilpasses, så den matcher de øvrige tænder omkring tandfyldningen. Dette er især vigtigt når fyldningen er placeret et synligt sted i munden.
Plast har den miljømæssige fordel, at det ikke indeholder kviksølv eller andre tungmetaller. Ved at benytte plast undgås udledning af kviksølv i naturen, dels fra klinikkerne og dels fra patienterne. Desuden undgår du eventuelle bivirkninger af kviksølv.
Rent kosmetisk er plast naturligvis også bedre, idet man kan bygge en tand op, så den helt ligner en naturlig tand. Samtidig kan plast limes på tandflader så den bedre holder tanden sammen. P.g.a. den limende effekt kan den bruges på f.eks slidte tandhalse uden tandlægen behøver at bore.

Pris for en plastfyldning i udlandet

Kosmetisk tandkødsrettelse
Ved hjælp af denne behandling kan tandkødet omformes for at afdække mere af den naturlige tand. Det kan være fordi tænderne virker korte, selvom de har en normal længde, de er bare dækket af for meget tandkød. Ligeledes kan man hos en del mennesker se, at tandkødet har trukket sig tilbage på en eller flere tænder og det kan medføre slid på tandrødderne, smerter på tandhalse og større risiko for paradentose.
Dette kan dog rettes, således at tandkødet sættes på plads igen. Indgrebet sker vha. mikrokirurgi som er en meget skånsom kirurgisk teknik. Tandkødskirurgien kan udføres på en eller flere tænder ved hjælp af forskellige teknikker af tandlægen i Polen. Vælger du at få lavet f.eks. billige tandimplantater i udlandet så vil du typisk spare mindst 50%.

Spørg os om pris - klik her 


Nyttige links

  • Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her

  • Hvordan kommer du i gang med tandbehandling i udlandet? - Klik her

  • Se her hvad andre patienter siger om TandRabatten - Klik her

  • Læs hvad du kan få i tilskud hos "danmark" - Klik her

  • Tilbage til forsiden - Klik her