hvor meget kan du spare med os?

Få et Tilbud på Tandbehandling inkl. Transport, og se hvor meget du kan Spare i forhold til DK priser? 

send besked Eller RING idag: +45 6172 2922

Navn *
Navn

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut.
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

Fyldninger

Billige Tandfyldninger, Inlay og Onlay hos tandlægen i Polen

 

Fyldninger, Inlay og Onlay

Her kan du læse om tandfyldninger og længere nede om inlay og Onlay. Se også hvordan vi kan hjælpe dig til en tandlæge i udlandet med vores "Dør til Dør service" hvor vi henter dig hjemme, og du får gratis tolkning og behandlingsplan. Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her

Fyldninger er nødvendige efter fjernelse af caries (huller i tænderne). Plast er det foretrukne materiale til fyldninger.

Hvad sker der, når du får lavet en fyldning?
Når tandlægen skal standse et karies angreb, skal der renses ud først. Det rensede hul kan derefter genopbygges.

tandfyldning

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en fyldning?
Hvis du har et større hul, er du ikke i tvivl. Huller kan dog sidde hvor du ikke kan se eller mærke dem. Under tandeftersynet bruger tandlægen i Polen bl. a. et lille spejl og ekstra lys til at undersøge tænderne.

Gamle sølvfyldninger kan ofte med fordel udskiftes med hvide fyldninger af plast.

Presset fra en ældre stor fyldning kan give smerter. Hvis man har en større gammel sølvfyldning, kan det være en god idé at skifte den ud med en ny fyldning af plast, før tanden eventuelt flækker.

De fleste af os har også fra barndommen fået anbragt kviksølv og andre metaller i tænderne i form af amalgam, der fejlagtigt kaldes ”sølvplomber” – og nu regnes for den største kilde til forgiftning med kviksølv. 

Det sker ofte, at fyldningen udvider sig over tid og presser på resten af tanden, som til sidst kan revne eller flække helt. 

Hvis fyldningen er meget stor, og fylder mere end halvdelen af den synlige del af tanden, er en tandkrone ofte den bedste løsning. Læs mere om Tandkroner - Klik her


Inlay og Onlay

Er en delkrone. Man kan sige at det er mellemting mellem en fyldning og en tandkrone. Er hullet for stort til en almindelig fyldning, så kan man efter at have fjernet den beskadigede del af tanden, lave en ny del hos tandteknikeren, som så bliver sat på tanden.

Hos tandlægerne i Szczecin får du den opmærksomhed der skal til, og du er i trykke hænder når du får tandbehandling i udlandet.
Tag til tandlæge i Polen, og få lavet billige fyldninger, tandimplantater og tandkroner under trygge og professionelle forhold. Ring idag om din tandbehandling i udlandet.


 Nyttige links

  • Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her

  • Hvordan kommer du i gang med tandbehandling i udlandet? - Klik her

  • Læs hvad du kan få i tilskud hos "danmark" - Klik her

  • Tilbage til forsiden - Klik her