Fyldninger på tandklinikken i Polen

Fyldninger på tandklinikken i Polen

Fyldninger, inlay og onlay på tandklinikken i Polen

Fyldninger er nødvendige efter fjernelse af caries (huller i tænderne). Plast også kaldet komposite er det foretrukne materiale til fyldninger.

Hvad sker der, når du får lavet en fyldning?

Når tandlægen skal standse et karies angreb, skal der renses ud først. Det rensede hul kan derefter genopbygges.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en tandfyldning?

Hvis du har et større hul, er du ikke i tvivl. Huller kan dog sidde hvor du ikke kan se eller mærke dem. Under tandeftersynet bruger tandlægen i Polen bl. a. et lille spejl og ekstra lys til at undersøge tænderne.

Gamle sølvfyldninger kan med fordel udskiftes til hvide fyldninger af plast i præcis samme farve som tænderne.
Presset fra en ældre stor fyldning kan give smerter. Hvis man har en større gammel sølvfyldning, kan det være en god idé at skifte den ud med en ny fyldning af plast, før tanden eventuelt flækker.

De fleste af os har også fra barndommen fået anbragt kviksølv og andre metaller i tænderne i form af amalgam, der fejlagtigt kaldes ”sølvplomber” – og nu regnes for den største kilde til forgiftning med kviksølv.

Det sker ofte, at fyldningen udvider sig over tid og presser på resten af tanden, som til sidst kan revne eller flække helt.
Hvis fyldningen er meget stor, og fylder mere end halvdelen af den synlige del af tanden, er en tandkrone ofte den bedste løsning. 

Fyldninger hos Tandlæge i Polen. Spar også på Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og Tandproteser. Minibus fra din hjemmeadresse. Gratis dansk tolk.

Inlay og Onlay

Er en delkrone. Man kan sige at det er mellemting mellem en fyldning og en tandkrone. Er hullet for stort til en almindelig fyldning, så kan man efter at have fjernet den beskadigede del af tanden, lave en ny del hos tandteknikeren, som så bliver sat på tanden.

Hos tandlægerne i Szczecin får du den opmærksomhed der skal til, og du er i trykke hænder når du får tandbehandling i udlandet.

Tag til tandlæge i Polen, og få lavet billige fyldninger, tandimplantater og tandkroner under trygge og professionelle forhold. Ring i dag om din tandbehandling i udlandet, og hør nærmere om tandlægerejser til Polen og Stettin.