Rodbehandling hos tandlægen i Polen

Rodbehandling hos tandlægen i Polen

Har du ondt i en tand? så er det ofte en rodbehandling der skal til.

Smerter fra følsomme tandhalse eller revnede tænder kan ofte kun fjernes ved rodbehandling.

De fleste rodbehandlinger laves fordi at et hul i en tand når ind til nerven, så bakterier trænger ind og giver betændelse. En rodbehandling kan blive nødvendig, hvis en fyldning ligger for tæt på tandnerven, eller du skal have en tandkrone på tanden.

Det er bakterier og deres affaldsstoffer, der giver en kronisk betændelse i tandnerven. En rodbehandling med fjernelse af tandnerven er derfor nødvendig, ellers vil bakterierne brede sig i tanden og udvikle rodspidsbetændelse.

Har betændelsen udviklet sig til en rodspidsbetændelse, kan tanden godt reddes med en rodbehandling. Prognosen er bare knap så god.

Rodbehandling i Polen. Tandlægerejser til Stettin. Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og Tandproteser. Minibus fra din hjemmeadresse. Gratis dansk tolk. Erfaringer med tandlæger i polen.

En rodbehandling er nødvendig for at fjerne en levende, en betændt eller en død bakteriefyldt nerve.

Rodbehandling kan blive nødvendig, hvis f.eks. sølvamalgamfyldninger har forårsaget revner i tanden, som kan lede bakterier ind til tandens nerve.

Nogle gange kan rodbehandling blive nødvendig, når der er smerter fra følsomme tandhalse.

En rodbehandling fjerner bakterier, som er trængt ind i tandnerven. Hvis bakterierne ikke fjernes, vil de til sidst spredes til hele tanden for til sidst at trænge ud gennem tandens rodspids, hvorved der opstår rodspidsbetændelse, som kan føre til en tandbyld.

Den eneste måde at fjerne bakterierne på, er ved med en rodbehandling.
Til det formål anvendes såkaldte rodfile, som er de eneste instrumenter, som er tynde nok til at kunne trænge ned i rodkanalen, hvor tandnerven ligger.

Undervejs skylles rodkanalen med bakteriedræbende væske, en slags klorin.
Når bakterier er fjernet fra rodkanalen, forsegles den med et egnet rodfyldningsmateriale, så der ikke kan trænge nye bakterier ind i rodkanalen.

Der er de senere år udviklet en række nye instrumenter til rodbehandling og rodfyldning, så det i dag er hurtigere, nemmere og mere simpelt at opnå en god billig tandbehandling i udlandet.
Rodbehandling er et forsøg på, men ingen garanti for, at fjerne alle bakterier i rodkanalen.

Alt rodbehandling på tandklinikken i Szczecin bliver udført med elektronisk mikroskop for at sikre et godt resultat. Ring i dag om din tandbehandling i udlandet.