hvor meget kan du spare med os?

Få et Tilbud på Tandbehandling inkl. Transport, og se hvor meget du kan Spare i forhold til DK priser? 

send besked Eller RING idag: +45 6172 2922

Navn *
Navn

ul. Kazimierza Królewicza 2L/1
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, 71-551

+45 61722922

Vi hjælper dig til tandlæge i Polen - og hjem igen!
4 afgange om ugen med minibus!

Vi tilbyder Tandlægerejser til Stettin i Polen, som er tæt på Berlin.
Ønsker du billige Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer og andet, så sørger vi for at du som tandturist får den bedste service på din tandlægerejse til Polen fra start til slut.
ps. Vi har ingen eller meget korte ventetider!

Vi forstår den usikkerhed du kan føle ved at tage alene afsted for at få lavet f.eks. tandimplantater i Polen, hos en tandlæge du ikke har været hos før. Men du er ikke alene! Vi giver dig den hjælp du måtte have brug for, for at sikre at du får en god oplevelse, og samtidig sparer mange penge.

TandProteser

Tandproteser/ Gebis hos en polsk tandklinik, med Gratis dansk tolk!

 

Tandproteser på EN TANDKLINIK i udlandet
MED DANSK TOLK ALTID VED DIN SIDE!

Her kan du læse om tandproteser (gebis), og hvordan vi kan hjælpe dig til store besparelser med vores "Dør til Dør service" hvis du skal have lavet tandbehandling i Polen. Få gratis tolkning og behandlingsplan. Ring på telefon 6172 2922 eller klik her

Hvad er en tandprotese?
Ordet protese stammer fra det græske ord Prosthesis, der betyder 'en tilføjelse'. Når man taler om tandproteser, tænker man som regel på en aftagelig erstatning for en eller flere tænder.

Fordele ved tandproteser i udlandet:
Den største fordel er prisen. De er billige at lave i forhold til alternativer som tandimplantater, tandkroner og tandbroer.

Hvilke typer tandproteser findes der?

Delproteser
En protese, som erstatter nogle tænder, kalder man en delprotese. Hvis den er fremstillet på basis af et metalskelet, der sidder fast på de resterende tænder ved hjælp af bøjler, kaldes den for en unitor protese. Den mest sikre måde at fastgøre en delprotese på er ved brug af tandimplantater. Her kan delprotesen eksempelvis sættes fast ved hjælp af trykknapper. På den måde sidder delprotesen helt fast.

Helprotese
En protese, som erstatter alle tænder i en kæbe, kaldes en helprotese. Har man helprotese i både over og underkæbe, kalder man det et helsæt. Helproteser fremstilles, så de ligner naturlige tænder og dit gamle tandsæt og tandstilling. Helprotese er en mulighed, hvis du ikke har egne tænder tilbage, og ikke ønsker eller kan få tandimplantater.

Klikprotese - Tandimplantatprotese - Tryklåsprotese
Personer der har mistet alle tænder kan få indsat tandimplantater (kunstige tandrødder). Når knoglen har vokset sig fast omkring tandimplantaterne, kan implantaterne bruges til fastgørelse af en hel eller delprotese, hvor en implantatprotese "klikkes" på tandimplantaterne i kæbe. På denne måde fastgøres protesen så det føles som egne tænder. Protesen tages ud når den skal renses. Klikprotesen er god til personer, der har besvær med at fastholde en almindelig protese eller som ikke kan vænne sig til tanken om, at tænderne ikke sidder helt fast.

Smileproteser
En smileprotese er en protese der erstatter en eller flere manglende tænder. Bruges mest som en midlertidig kosmetisk løsning i forbindelse med tandimplantater i udlandet.

Hvordan laves proteser?
Hel og delproteser laves på nogenlunde samme måde.
Proteser fremstilles hos tandteknikere og tandlæger i udlandet. Når gummen er helet efter tandudtrækning, tages der først et aftryk af begge kæber, og ud fra dette laves gipsmodeller.
Gipsmodellerne indsættes derefter i en artikulator som er en kunstig kæbe med kæbeled, hvori det naturlige bid og tyggebevægelser kan efterlignes.
Derefter laves de kunstige tænder i voks, og vokstænderne prøves i munden inden den laves helt færdig. Hvis de ikke passer, er det relativt nemt at lave biddet om på dette tidspunkt. Når man er sikker på at de passer, laves de endelige tandproteser færdigt.

På bare 1 enkelt besøg hos tandklinikken Polen kan du få lavet en helprotese. I løbet af nogle få dage får du taget forskellige aftryk, og protesen bliver lavet hos tandteknikeren, så din tandprotese passer helt perfekt lige til dig. Farve vælger du selv. Man vil typisk vælge en naturlig farve på tænderne der passer til din alder.
Det tager min. 3 arbejdsdage at få lavet en ny tandprotese!

Undersøgelse, aftryk og opmåling til tandprotese i udlandet
Først får du som tandturist lavet et panorama røntgenbillede, og bagefter kommer du til en grundig forundersøgelse som er gratis.
Tandlægen i Polen laver så en behandlingsplan til dig som fortæller precist hvad der skal laves og prisen.
Vi er med dig hele vejen her, så du som tandturist føler dig tryk og sikker på at du forstår det hele, inden du siger ja til noget.
Så vil tandlægen tage et aftryk af gummerne og eventuelle tænder og måle forskellige afstande i munden for at få den bedste pasform. Herefter er det tandteknikeren, der laver selve tandprotesen. Ofte tages der et foto af patienten med tænder, da man gerne vil lave tænderne så naturtro som mulige.
Almindelige tandproteser tager kun nogle få dage at få lavet, og kan derfor laves på kun en’ tandlægerejse til Polen.

VIGTIGT!
Hvis udtrækning af tænder og aftryk til protesen laves på samme uge, så skal protesen justeres/tilpasses noget tid efter hjemkomst, når gummerne er helet og hævelsen væk!


Pris for en komplet tandprotese/gebis til både over og undermund

  • Ca 5.900 DKK

Er du medlem, eller kan blive det, hos forsikring danmark kan du modtage ca. 40% i Tilskud!
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Tandklinikken i udlandet laver mange aftryk til tandproteser årligt, og har stor rutine i tandbehandling i udlandet. Vælger du f.eks at få lavet f.eks. billige tandimplantater i udlandet så vil du typisk spare mindst 50%. Ring idag om din lavpris tandbehandling i udlandet.

Den offentlige Sygesikring giver ingen tilskud til tandproteser, men er du medlem af privat forsikringen ’danmark’ kan du få helt op til 2500 DKK i tilskud - læs mere her


Nyttige links

  • Kontakt os på telefon 6172 2922 eller - klik her

  • Hvordan kommer du i gang med tandbehandling i udlandet? - Klik her

  • Læs hvad du kan få i tilskud hos "danmark" - Klik her

  • Tilbage til forsiden - Klik her