Tandimplantater på en polsk tandklinik

Tandimplantater på en polsk tandklinik

Hvad er et tandimplantat, og hvad kan du forvente på din tandrejse til Polen?

Har du mistet en eller flere tænder, kan de genskabes ved hjælp af tandimplantater. En holdbar løsning som giver dig bedre livskvalitet, da det vil føles og virke som en naturlig tand. Et tandimplantat er en kunstig tandrod i titanium.

Vi bruger kun tandimplantater af bedste kvalitet, fra Schweiz og Tyskland med lang garanti!
Alle patienter modtager efter behandlingen et implantatcertifikat som indeholder vigtig info om implantat mærke og model.
 

  • Implantat (skrue): 3300 PLN
  • Healing abutment: 400 PLN
  • Abutment (mellemstykke): 1300 PLN
  • Tandkrone ​Fuldkeramisk ​- ​5​ års garanti: 1900 PLN
  • Aftryk til tandkrone 150 PLN

Ialt: 7050 PLN/ ca.12000 DKK

Er du medlem, eller kan blive det?, hos privat forsikring danmark, kan du modtage ca.35-50% i tilskud!

Et tandimplantat er en kunstig tandrod af metal, som indsættes i kæbebenet, hvor en naturlig tand før sad.
På første tandrejse til Polen indsættes tandimplantatet, og efter en healingperiode på ca. 3 måneder anbringes en enkelt tandkrone, tandbro eller tandprotese, alt afhængig af hvor mange tænder der mangler, og hvor mange tandimplantater man har fået.

En fordel ved tandimplantatbehandling er, at den ikke involverer andre tænder, som en traditionel 3-leds bro, der kræver tilslibning af nabotænderne.
Et færdigt tandimplantatet fungerer helt som den tand der tidligere sad der, med helt normal tyggefunktion og udseende.
Tandimplantater kan nogle gange opsættes lige efter/samtidig med en tandudtrækning, hvilket sparer en ekstra tur til Szczecin. Dette dog kun efter implantologens vurdering.

Den offentlige Sygesikring giver ingen tilskud til tandimplantater i udlandet, men er du medlem af privat forsikring danmark kan du få store tilskud - læs mere her
Erfaringer med tandlæger i polen? læs mere her

Tandbehandling i Szczecin Polen. Billige Tandimplantater og tandkroner på tandklinik i Polen.
Knogleopbygning med sinusløft. 3D røntgen. Minibus fra din hjemmeadresse. Gratis dansk tolk.

Tandimplantater kræver mindst 2 ture til tandklinikken i Polen.

Første besøg 1-2 dage

Sidste besøg 3-5 dage

Fordele ved tandimplantater:

Føles, virker og ser ud som en almindelig tand.

Man behøver ikke slibe i raske tænder for at få en tandbro sat på.

De hjælper med at vedligeholde kæbeknoglens styrke.

Man kan fjerne smerten og ubehag ved dårligt tilpassede proteser/gebis.

Undersøgelse og tandimplantatbehandling i udlandet

Først får du taget et 3D røntgenbillede, og tandlægen laver så en behandlingsplan til dig, som fortæller præcist hvad der bør laves, og prisen.

Er der nok knogle til et tandimplantat?

Hvis det viser sig at der er for lidt knogle til at indsætte et tandimplantat, bliver det nødvendigt at bruge kunstig knogle. Derved gendannes kæbeknoglen, det bliver kaldt for knogleopbygning.

De fleste har brug for dette, så forvent at der kan komme en udgift til dette, da knoglesvind er almindeligt specielt hvis man venter længe med at få erstattet en manglende tand, eller en stor kindtand med f.eks. 4 tandrødder er blevet fjernet, og et meget mindre tandimplantat skal sættes på samme sted.

Mangler man knogle i overmunden under bihulerne? - kan det blive nødvendigt med en mindre operation der kaldes for et 'Sinusløft', og dem er der 2 slags af - Et lukket sinusløft og et åbent sinusløft!


Healingperiode

Efter anbringelse af tandimplantaterne skal der en healingperiode til, hvor tandimplantaterne ikke belastes. Den varer normalt 3 måneder.

Hvis det er en fortand du skal have erstattet, kan tandklinikken i Polen lave en midlertidig erstatning af en enkelt tand, d.v.s. en aftagelig smileprotese eller en fastsiddende bro, der limes fast på nabotænderne så det ikke ses at du mangler en tand. Hvis du allerede har en protese, kan du anvende den i healingperioden.

Tandlægen sætter et såkaldt ’healingabutment’ på implantatet under første eller sidste besøg. Det er en synlig skrue, som midlertidigt sættes i toppen af implantatet, og som tandkødet vokser omkring/ tager form efter. Tandkødet er derefter klar til det endelige abutment eller ‘mellem stykke’ som holder tandkronen fast på tandimplantatet. Dette sikre at tandkødet omkring den nye tandkrone passer perfekt omkring kronen så der ikke er lommer hvor madrester kan sidde.

Når healingperioden er slut kommer du på besøg igen, og får sat tandkroner eller tandbro på tandimplantaterne.

Tandklinikken i udlandet bruger kun tandimplantater af bedste kvalitet og der gives mindst 10 års garanti på tandimplantater, og har stor rutine i netop dette tandlægearbejde.

Vælger du at få lavet billige tandimplantater i udlandet så vil du typisk spare mindst 50%. Ring i dag om din tandbehandling i udlandet.