Spørgsmål & svar

Her kan du få svar på diverse spørgsmål du måtte have før en tandlægerejse til Polen. 
Har du et spørgsmål der ikke findes her på listen, så ring eller skriv med det samme så vi kan få det afklaret.

Vil du se andres gode erfaringer med vores tandlæger i polen? læs mere her

De fleste tager direkte til tandlægen i Polen. Så sparer du både tid og penge. Har du allerede en behandlingsplan eller et røntgenbillede? så send det gerne til os via kontakt siden, og se hvor meget du kan spare hos os.
Vores service er Gratis før, under og efter turen, til alle der ønsker at bestille tid til tandbehandling i udlandet. Det må siges at være billigt ;-)
Se mere om dette i menuen under COVID-19
Vi har som regel kun kort ventetid, så du kan hurtigt komme til tandlægen i Polen hvis det ønskes. Men det anbefales at booke i god tid.
Fra Sjælland: Torsdag og Søndag eftermiddag/aften. Retur til Sjælland: Torsdag og Søndag morgen. Fra Jylland/ Fyn: Mandag og Torsdag. Retur til Jylland/ Fyn: Onsdag og Søndag. For mere info se under Transport i menuen.
Vi bor fast i Szczecin og er også klar på telefonen, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål om din tandbehandling i udlandet. Telefoni i EU er meget billigt - bare husk at du skal have tilvalgt udlandstelefoni i dit mobil abonnement!
Nej vi er ikke tandlæger, men kan svare på de fleste spørgsmål. Vi hjælper dig til tandlægen i udlandet med vores dør til dør transport/ Henter dig ved hotellet første dag du skal på tandklinikken hvis det ønskes/ Oversætter og forklarer hvad tandlægen siger så der ingen misforståelser er/ Hjælper med tilskud fra sygesikringen og privatforsikringen hvis du er medlem. Kort sagt, vi gør det nemt for dig og sørger for at du får en god oplevelse når du er hos tandlægen i Polen, uden at du skal tænke på de praktiske ting.
Ja det kan vi også hjælpe med. Se mere under Fuld Bedøvelse / Narkose i menuen
Kan man stole på TandRabatten? Ja det kan du - men tag ikke kun vores ord for det! Klik på TRUSTPILOT logoet på forsiden og læs andres erfaringer med tandlæge i Polen gennem TandRabatten. Hvis du vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Ja du kan. Det er de samme regler der gælder som hvis man bliver behandlet på en dansk tandlæge klinik. Der er dog visse krav, der skal være opfyldt. Vi sørger for at du har de rigtige papirer med hjem, og du vil få skriftlig vejledning om hvad du skal gøre, når du kommer hjem igen for at modtage dine tilskud.
Du betaler direkte hos tandlægen i Polen med Visakort, Mastercard eller kontant i polske Zloty eller Euro.
Det er en god ide at medbringe, da tandlægeklinikken i Polen benytter disse data til afregning.
Vær opmærksom på at betalingskort har nogle maksimum grænser for hvor meget man kan hæve pr. dag, og pr. måned. Tal med banken om disse grænser, inden du tager afsted for at få tandbehandling i udlandet. Grænsen er typisk 25000kr pr. måned på Visakort
Ønsker du at køre selv til tandklinikken i udlandet er det også en god ide. Det er samme afstand som til Berlin i Tyskland. Vi ligger lige på den anden side af den polsk/tyske grænse. Det er både hurtigere og billigere at køre selv hvis man er flere afsted. Hvis du kører i egen bil til tandlægen i Polen, så er det vigtigt at du husker den original registreringsattest (ikke en kopi)
Kontakte os og vi hjælper dig.
Du kan finde os på FaceBook og YouTube. Se link til disse i bunden af siden.
Byen ligger lige på den anden side af den polske tyske grænse, lidt nordøst for Berlin.
Læs mere om hvordan vi behandler dine data forsvarligt i menuen under Persondatapolitik
Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål om billig tandlæge behandling i Polen her, så tøv ikke med at kontakte os.