Tandlægeskræk og hvordan vi kan hjælpe dig

Tandlægeskræk og hvordan vi kan hjælpe dig

Få det bedre med at gå til tandlæge i udlandet!

7 gode råd til dig

Ofte har angsten noget at gøre med din måde at tænke på. Her er nogle ideer til hvad du kan gøre for at forhindre, at angsten får overtaget, og lære dig selv at det er OK at gå til tandlæge i udlandet. 
Erfaringer med tandlæger i polen? læs mere her

 1. For det første skal du vedkende din angst og ikke gemme den af vejen. Det er ikke flovt. Husk at der er mange, der har det som dig. Når først du er kommet igang med din tandbehandling får du det meget bedre med dig selv, at du endelig er kommet i gang med tandbehandling i udlandet.
 2. Forbered dig før du tager til tandlægen i Polen, ved at lave afspændingsøvelser, som du også skal bruge under tandbehandlingen. Prøv også om musik kan hjælpe dig. Det findes musik til afspænding, eller bare din egen musik, som du kan lytte til via din telefon eller MP3-afspiller, mens du er hos tandlægen i Polen.
 3. Det er en god ide at møde op udhvilet og afstresset. Det er bedst med en tid om formiddagen, så du ikke skal være nervøs hele dagen. Tag gerne en god ven med som kan støtte dig under tandbehandlingen i Polen.
 4. Bed din polske tandlæge om at forklare, hvad der skal foregå under behandlingen. Lav en aftale om, at du kan give et signal, f.eks løfte en hånd i vejret, hvis du ønsker en lille pause.
 5. Tal med din tandlæge om, hvordan tandbehandlingen i Polen kan blive så smertefri som mulig (Husk lokalbedøvelser er gratis på tandklinikken i Szczecin!). Det kan også være en mulighed at få en beroligende pille inden tandbehandlingen.
 6. Du kan også spørge tandlægen om et håndspejl, så du kan følge med i hvad der sker. Det hjælper for nogle mennesker.
 7. Husk at spørge hvis der er noget du ikke forstår. Tandrabattens danske tolk vil være med dig, og give dig den støtte du har behov for. Det er en naturlig og en gratis del af servicen når du tager til tandlægen i Polen med Tandrabatten, for at spare fra 50% på tandimplantater og tandkroner.
 8. Husk at det er muligt med narkose eller fuldbedøvelse under din tandbehandling. Det skal dog aftales i god tid før din tandrejse til Polen da narkoselægen også skal bookes.
Tandlægeskræk kan vi hjælpe med ved tandbehandling i Polen med afhentning hjemme i minibus. Spar op til 70% på Tandimplantater, Tandkroner, Tandbroer.

Nogle vigtige ting du bør vide om tandlægen i Polen, og TandRabatten som hjælper dig:

 • Du skal vide, at vi har god tid til dig.
 • Ingen presser dig til noget.
 • Der bliver ikke lavet noget, du ikke selv er interesseret i.
 • Du kan få en 'slap af' pille, eller fuldbedøvelse, narkose eller anæstesi som det også kaldes.
 • Vi fortæller dig om alt, hvad der sker – så du føler dig sikker og velinformeret.
 • Tandbehandling er normalt smertefri - selv bedøvelsen mærker du ikke.
 • Vi går langt for at gøre det til en rar oplevelse at komme til tandlæge i Polen.
 • De fleste med tandlægeskræk tror tit, at de har større problemer med tænderne, end der i virkeligheden er.

Hos tandlægerne i Szczecin får du den opmærksomhed der skal til, og du er i trykke hænder her på tandklinikken.

Tag til tandlæge i udlandet, og få lavet billige tandkroner og tandimplantater under trygge og professionelle forhold. Ring i dag om din tandbehandling i udlandet.