Tandklinikker i Szczecin

Tandklinik nr.1 i Szczecin

Denne tandlægeklinik i Szczecin ligger i centrum og har en rolig atmosfære. Tandlægerne er meget dygtige og med deres store rutine og moderne udstyr kan de klare alt du som tandturist måtte have brug for. Det er dygtigt og veluddannet tandlæge personale med godkendte internationale certifikater. Der bliver løbende taget videreuddannelser i Europa og USA, og deltaget bl.a. i internationale konferencer så man altid er opdateret omkring nye behandlingsmetoder. Tandlægerne kan derfor lave alt fra almindelig tandbehandling, til kirurgiske indgreb, knoglegenopbygning og tandimplantater.

Tandklinikken i udlandet har desuden det nyeste udstyr indenfor diagnose, tandkroner og broer, tandimplantater og proteser, tandregulering, rodbehandlinger og kosmetisk tandbehandling, samt paradentose behandlinger.

Vi er som regel på klinikken sammen med de danske tandlægepatienter, og holder derfor løbende øje med at klinikken lever op til patienternes forventninger.

Tandlæger i Polen får desuden uanmeldt besøg af statslige kontrolinstanser flere gange om året. Det er alt sammen med til at gøre det til en tryg oplevelse for dig.

Røntgenbilleder på tandlæge klinikker bliver næsten altid taget i 2 dimensioner (2D)

Ved avanceret kirurgi og implantatbehandlinger er det bedst at tage et 3D røntgenbillede (3 dimensionel røntgenscanning). Dette giver næsten 100% sikkerhed for, at man undgår ubehagelige overraskelser under en eventuel tandimplantat operationen.

Denne klinik har investeret i den nyeste generation af 3D scanner, hvilket sikrer dig som patient, at din tandlæge kan give dig den bedste tandbehandling i udlandet.

Du sparer fra 40 – 70% i forhold til de danske tandlægepriser når du får lavet tænder på tandlæge klinikken i udlandet. Det skyldes lønforskellen mellem Polen og Danmark, men også at de løbende udgifter er væsentligt lavere. Tandklinikkens udstyr og de materialer der bruges, er af samme eller bedre kvalitet som i Danmark. Dette kan vi sige uden at blinke. Derfor gives der også lang garanti.

Ring i dag om din tandbehandling i udlandet, og hør hvor meget du kan spare?

Tandklinikken står klar til at modtage dig indenfor følgende åbningstider:

Mandag – Fredag kl. 9 - 19

Tandklinik nr.2 i Szczecin

Denne tandlægeklinikken ligger også i centrum af Szczecin, og kan lave de samme ting som den første tandklinik. På denne tandklinik er der også mulighed for Fuld bedøvelse/ narkose ved tandbehandling.

De er også fagligt dygtige, og har desuden lange åbningstider.

Da vi arbejder med 2 gode tandklinikken i Szczecin betyder det at at vi nemmere og hurtigere kan finde en tid til dig.

Erfaringer med tandlæger i polen? læs mere her